skip to Main Content

SERVICE, INNOVATIE EN ONTWIKKELING

De klant staat bij Phoenix Vibration Controls centraal, daarom biedt Phoenix diverse mogelijkheden om u te helpen met onze uiteenlopende services. Uiteraard staan wij klaar om u te ondersteunen in het selecteren van de juiste oplossing uit ons brede assortiment standaard dempers.

INNOVATIE

Phoenix ontwikkelt producten op basis van onze jarenlange ervaring op het gebied van trillingisolatie, welke innoverend zijn voor trillings- en geluidsisolerende oplossingen. Daarnaast werkt Phoenix samen met haar klanten om tot klant specifieke oplossingen te komen.

ONDERZOEK

Voor het ontwikkelen van een nieuw product of het onderzoeken van uw trillingproblematiek, biedt Phoenix een breed pakket aan mogelijkheden. Onze engineers staan voor u klaar en maken onder andere: 6-vrijheidsgraden berekening, belasting-, invering – of stijfheidscurves van diverse oplossingen en opleveren van diverse rapporten en in huis testrapporten.

(RAPID) PROTOTYPING

Wij beschikken over verschillende mogelijkheden, zoals 3D printing en sample molding, voor het maken van modellen en kleine testseries. Dit geeft ons de mogelijkheid om op korte termijn een realistisch model van een nieuw te ontwikkelen product te produceren.

AANVULLENDE SERVICES

Bij ons staat service centraal, dat is voor ons niet alleen voor de beste technische oplossing. Wij hebben ook uiteenlopende aanvullende logistieke diensten, voorraadhoudend, op afroep, JIT leveringen, labellen, klant specifiek verpakken.

Back To Top
×Close search
Zoeken